Nyheter

Vi relanserer høne på norske middagsbord

En fjær som ble til fem høns!
Historien kjenner vi alle – og vår historie som startet med et intervju med NRK og et Samvirke som ikke ville ha noe med hverken NRK eller oss å gjøre.

Les mer

Nyhet! Mikkel rev – nytt medlem i flokken vår.

Endelig blir det litt action i eggehyllene i norske matvarebutikker!

Hilsen mikkel rev

Les mer

Relansering: Kykeliky er våre frokostegg av beste kvalitet.

KYKELIKY er en av våre beste kvaliteter, egg fra frittgående høns som går inne, godt med tumle- og lekeplass. Hønene bor innendørs og kan bevege seg fritt over flere etasjer. Hønene har tilgang til reder, vagler, vann og mat, og gulvarealet er dekket av strø.

Les mer

Nå liker vi å lage mat igjen – hele året!

I Norge har vi lange tradisjoner for høne som mat, som gir en kraftigere smak enn kylling og som tilberedes med mye lidenskap og rotgrønnsaker.

Les mer

Høne er sunt, populært og veldig rimelig mat!

måte, og det er vårt ansvar å redde høna fra å ikke bli en ny delikatesse på norske middagsbord. Høne er sunt, det er godt og det er rimelig middagsmat. Disse hønene kjenner vi og vi går god for hver eneste en av dem!

Les mer

Høne er igjen på menyen

På de populære spisestedene og hos de unge kokkene er igjen høne på menyen. «Pulled Chicken» går sin seiersgang på de fineste spisestedene og som en konsekvens av at de nye kokkene velger litt alminnelige og rimelige råvarer – som høne.

Les mer